BMW X2

sDrive20i High Executive | Panoramadak | Parkeercamera | Head-up display

Bijzondere opties

  • Elektrisch glazen panorama-dak
  • Elektrisch verwarmde voorstoelen

Alles over de auto

Over de BMW X2

Over BMW kun je het lang of kort hebben. Maar één ding staat vast: BMW maakt rijden geweldig. Een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie verzorgen de aandrijving van deze SUV. De auto is voorzien van leren bekleding - een fraaie en sfeerverhogende extra. ′s Winters komen de verwarmbare voorstoelen heerlijk van pas. De bagageruimte is toegankelijk via een comfortverhogende elektrische achterklep. Bij de uitrusting van deze BMW horen onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, warmtewerend glas, LED-achterlichten, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

In deze auto beschikt u natuurlijk over een navigatiesysteem. Het audiosysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit. U bedient dit veilig, via het stuurwiel of met spraakbediening. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige automatische airconditioning. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze BMW niet alleen met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor, maar hij beschikt ook over parkeersensoren achter, die u helpen om gemakkelijk in te parkeren. Niet te snel, niet langzaam maar precies goed: laat dat maar over aan de cruise control. De uitrusting van deze BMW is met lederen stuur en boordcomputer behoorlijk compleet.

De automatische veiligheidssystemen in deze BMW fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. Verkeersbord-detectie herkent verkeersborden en toont deze op het instrumentarium van de auto. Mis geen seconde van wat er voor u gebeurt: door de head-up display ziet u de weg én de ritinformatie! Het forward collision warning-systeem berekent via een sensor de afstand tot het verkeer vóór u en komt in actie als er gevaar bestaat van een botsing. De veiligheidssystemen in deze auto nemen het zelfs waar als de bestuurder tekenen van vermoeidheid vertoont, en waarschuwen dan met een duidelijk signaal.

Wij leveren deze auto aan u met Bovag Garantie. Heeft u interesse? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten, dan kunnen we deze BMW voor een proefrit reserveren.

U bent van harte welkom bij Serva, uw Volvo dealer. Bel direct voor een afspraak: 033-247 27 50.
Alle moeite is genomen om de informatie op internet zo nauwkeurig en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Kilometerstand 28.243 km
Bouwjaar 2019
Kleur grijs
Interieurkleur Antraciet
Bekleding Alcantara
Transmissie Automaat
Brandstof Benzine
Carrosserievorm SUV
Aantal deuren 5
Aantal zitplaatsen 5
APK geldig tot 09 augustus 2024
Datum deel 1 30 juli 2019
Bovag garantie 12
Kenteken J-873-KD
BTW/Marge marge

Technisch

Aantal versnellingen 7
Vermogen 192 pk
Aantal cilinders 4
Cilinderinhoud 1998cc
Topsnelheid 227 km/h
Gewicht 1.435 kg
Trekgewicht 1.800 kg
Wielbasis 267 cm
Lengte 436 cm
Breedte 182 cm
Hoogte 153 cm

Opties

Exterieur
Elektrisch glazen panorama-dak Elektrisch bedienbare achterklep Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar Lichtmetalen velgen 17" Dimlichten automatisch Ruitensproeiers verwarmbaar Parkeersensor voor LED dagrijverlichting Keyless entry LED achterlichten Parkeersensor achter LED koplampen Warmtewerend glas Parkeer assistent
Overige
Elektrisch verwarmde voorstoelen Elektrisch te openen en te sluiten achterklep Comfort Access pakket Park Distance Control achter (PDC) LED mistlampen Dab Cruise control LED mistlampen voor Parking Pack Alarmsysteem klasse 3 Automatische 2-zone airconditioning Apple Carplay/Android Auto Navigatiesysteem Elektrisch bedienbare achterklep met sensorsturing Connected services
Veiligheid
Airbag bestuurder Achteruitrijcamera Anti Blokkeer Systeem Anti doorSlip Regeling Airbag passagier Elektronisch Stabiliteits Programma bots waarschuwing systeem Vermoeidheids herkenning Airbag(s) side voor Autonomous Emergency Braking Airbag(s) hoofd voor Verkeersbord detectie Bandenspanningscontrolesysteem Alarm klasse 3
Interieur
Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk Voorstoelen in hoogte verstelbaar Regensensor Sportstuur Lederen stuurwiel Armsteun achter Achterbank in delen neerklapbaar Armsteun voor Lederen bekleding Boordcomputer Elektrisch verstelbare stoel(en) met geheugen Keyless start Voorstoelen verwarmd Airco (automatisch)
Infotainment
Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth Radio Navigatiesysteem full map Stuurwiel multifunctioneel Head-up display Spraakbediening Multimedia-voorbereiding
Milieu
Start/stop systeem

Milieu

EnergielabelC
Verbruik (gemiddeld) 6.1 liter per 100km
CO2 uitstoot 139 gram per kilometer

Bereken hier uw financieringsvoorstel

12 maanden BOVAG Garantie

12 maanden
Volvo Assistance

12 maanden
Volvo On Call / Volvo Cars App

14 dagen / 750 km
Omruilgarantie
€0

Neem contact op


    Mogen wij u telefonisch benaderen?
    Vul dan hieronder uw telefoonnummer in:

    Je ontvangt automatisch een kopie van deze mail.

    Serva A28
    Bel ons gerust voor persoonlijk advies
    033 - 247 27 50
    Totaal € 35.995
    € 630 p/m Financial Lease


      Mogen wij u telefonisch benaderen?
      Vul dan hieronder uw telefoonnummer in:

      Totaal € 35.995

      Volvo Car Finance is een merk- en handelsnaam van Santander Consumer Finance S.A. – Branche Nederland, geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten onder vergunningnummer 12048594. Toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Informeer bij uw verkoper naar de voorwaarden en het standaard informatieblad. Volvo Car Finance geeft geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financieel product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie.