Volvo XC40

T3 Momentum Pro

Bijzondere opties

  • Navigatiesysteem full map + hard disk

Alles over de auto

Over de Volvo XC40

Dit is een demonstratieauto, voor de exacte kilometerstand en beschikbaarheid verzoeken wij u vooraf contact op te nemen.

Het is de vormgeving van deze auto die stijl en klasse uitstraalt. Het interieur biedt volop ruimte voor u en uw passagiers en de uitgekiende techniek zorgt steeds voor een comfortabele rit. Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Een massieve sound of fluisterzachte verstaanbaarheid? Het high performance audiosysteem presteert op topniveau. Met de ingebouwde spraakbediening kunt u de belangrijkste voertuigsystemen bedienen met stemcommando's. Met het navigatiesysteem met harde schijf kiest u de snelste route naar uw eindbestemming. Nooit meer te warm of te koud. De automatische airconditioning zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. Achter het stuur van deze Volvo bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Op de plaats van bestemming zijn het de parkeersensoren achter die u assisteren bij het inparkeren. Omdat u nu eenmaal niet overal ogen heeft, is deze Volvo XC40 voorzien van een achteropkomend verkeer waarschuwing die registreert wanneer de afstand tot uw achterligger te krap is. U wilt van richting veranderen, een tegenligger lijkt daarbij in uw voorgenomen baan te komen? Dan reageert de kruisend verkeer detectie direct om een aanrijding te vermijden. Een stabiele en comfortabele snelheid houdt u feilloos aan met de cruise control. Ook lederen versnellingspook, lederen stuur, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes zijn aan boord.

In de Volvo XC40 heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden; de verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding en vermindert de gevolgen van een ongeval. Het laatste wat u wilt is dat u achter het stuur indommelt. Om dat te voorkomen is deze auto uitgerust met vermoeidheidsherkenning. Indien u onbedoeld de rijstrook lijkt te verlaten, reageert het Lane-keeping systeem meteen en corrigeert.

Deze auto wordt geleverd met Bovag Garantie; hij is grondig geïnspecteerd en wordt geleverd met tellerrapport van Nationale Autopas. Bel nu voor een afspraak en overtuig uzelf.

U bent van harte welkom bij Serva, uw Volvo dealer. Kom langs voor een uitstekende aanbieding. Bel direct voor een afspraak: 033-460 30 00. Alle moeite is genomen om de informatie op internet zo nauwkeurig en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Kilometerstand 64.947 km
Bouwjaar 2019
Kleur grijs
Interieurkleur Zwart
Bekleding Half leder / stof
Transmissie Automaat
Brandstof Benzine
Carrosserievorm SUV
Aantal deuren 5
Aantal zitplaatsen 5
APK geldig tot 09 juli 2023
Datum deel 1 09 juli 2019
Bovag garantie 24
Onderhoudsboekje ja
Kenteken ZP-738-L
BTW/Marge BTW

Technisch

Aantal versnellingen 8
Vermogen 165 pk
Aantal cilinders 3
Cilinderinhoud 1477cc
Topsnelheid 200 km/h
Gewicht 1.525 kg
Trekgewicht 1.600 kg
Wielbasis 270 cm
Lengte 443 cm
Breedte 187 cm
Hoogte 163 cm

Opties

Infotainment
Navigatiesysteem full map + hard disk Stuurwiel multifunctioneel WiFi voorbereiding Multimedia-voorbereiding Audio installatie Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth Spraakbediening
Exterieur
LED dagrijverlichting Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar LED achterlichten Grootlichtassistent Parkeersensor achter LED koplampen Dimlichten automatisch Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening Elektronische remkrachtverdeling Dakrails Lichtmetalen velgen 18"
Overige
Connected services hoofdsteunen anti-whiplash Park Assist achter 18" 5-Spaaks Silver velgen met 235/55 R18 banden Rijstrooksensor met correctie Kruisend verkeer detectie Sensus Connect met High Performance Audio Bots herkenning systeem Volledig digitaal instrumentenpaneel Achteropkomend verkeer waarschuwing
Interieur
Armsteun voor Achterbank in delen neerklapbaar Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk Lederen versnellingspook Lederen/stof bekleding Voorstoelen in hoogte verstelbaar Armsteun achter Lederen stuurwiel Airco (automatisch) Boordcomputer Bagagedek Cruise control Elektrische ramen voor en achter Lendesteunen (verstelbaar) Aluminium interieur afwerking Regensensor
Veiligheid
Alarm klasse 1(startblokkering) Anti Blokkeer Systeem Airbag(s) hoofd voor Bandenspanningscontrolesysteem Elektronisch Stabiliteits Programma Anti doorSlip Regeling uitwijk assistent bots waarschuwing systeem Airbag passagier Vermoeidheids herkenning Airbag(s) knie Airbag(s) hoofd achter Autonomous Emergency Braking Hill hold functie Brake Assist System Airbag bestuurder Verkeersbord detectie Airbag(s) side voor
Milieu
Euro 6d Start/stop systeem

Milieu

EnergielabelD
Verbruik (gemiddeld) 6.5 liter per 100km
Verbruik (snelweg) 5.4 liter per 100km
CO2 uitstoot 147 gram per kilometer

Bereken hier uw financieringsvoorstel

12 maanden BOVAG Garantie

12 maanden
Volvo Assistance (Incl. ANWB Pechhulp)

12 maanden
Volvo On Call / Volvo Cars App

14 dagen / 750 km
Omruilgarantie
€0

Volvo Selekt (24 maanden)

Neem contact op


    Mogen wij u telefonisch benaderen?
    Vul dan hieronder uw telefoonnummer in:

    Je ontvangt automatisch een kopie van deze mail.

    Serva Amersfoort
    Bel ons gerust voor persoonlijk advies
    033 - 460 30 00
    Totaal € 29.995
    € 434 p/m Financial Lease


      Mogen wij u telefonisch benaderen?
      Vul dan hieronder uw telefoonnummer in:

      Totaal € 29.995

      Volvo Car Finance is een merk- en handelsnaam van Santander Consumer Finance S.A. – Branche Nederland, geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten onder vergunningnummer 12048594. Toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Informeer bij uw verkoper naar de voorwaarden en het standaard informatieblad. Volvo Car Finance geeft geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financieel product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie.