Volvo XC40

T5 Recharge Ultimate Dark | Panoramadak | Harman Kardon | 360º camera | Keyless

Bijzondere opties

  • Elektrisch bedienbaar glazen panoramisch schuif-/kanteldak met elektrisch bedienbaar zonnescherm
  • Voorstoelen verwarmd
  • Keyless entry
  • Trekhaak elektrisch uitklapbaar
  • Cruise control adaptief met stop&go en stuurhulp

Alles over de auto

Over de Volvo XC40

Deze Volvo wordt geleverd met 12 maanden garantie, een onderhoudsbeurt volgens schema, nieuwe APK en Volvo Assistance.
Dit is een demonstratieauto, voor de exacte kilometerstand en beschikbaarheid verzoeken wij u vooraf contact op te nemen.

Volvo-rijders zijn merkvast. Misschien omdat veiligheid, innovatie en hoge prestaties van die dingen zijn waar je nooit meer zonder wilt. ‘Volvo for life′ dus. Op de teller van deze auto staat slechts 3955 kilometer. In deze auto vindt u een benzinemotor en een automatische transmissie. De verwarmbare voorstoelen zijn een weldaad voor rug en schouders. Een goede zithouding is essentieel voor een fitte rit. Daarom is deze auto uitgerust met comfortstoelen. Een heerlijk zonnetje, of indrukwekkende wolkenpartijen? Bekijk ze onbelemmerd door het elektrisch bediende glazen panoramadak. De elektrisch bedienbare achterklep opent met een druk op de knop. Zo′n verwarmd stuurwiel is een comfortabele extra, zeker in de winter. Bij de rijke uitrusting horen ook 19 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Geen betere plek om naar goede muziek te luisteren dan in de auto. Daarom treft u hier het high performance audiosysteem aan! De DAB-ontvanger zorgt voor een ruime keuze uit digitale radiozenders en een kristalheldere geluidsweergave. Net als een smartphone of een slimme speaker kunt u deze auto bedienen met stemcommando's. De snelste of zuinigste weg? Het navigatiesysteem met harde schijf aan boord wijst de juiste weg! Qi is de standaard om uw telefoonaccu zonder snoer weer op 100% te krijgen. Met de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. De electronic climate control zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Met de achteruitrijcamera ziet u wat er achter de auto gebeurt. Zo rijdt u moeiteloos achteruit. Het luxeniveau in deze Volvo is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. Te weinig afstand tussen u en de achterligger? De sensoren registreren het direct en de achteropkomend verkeer waarschuwing geeft een signaal. De contactsleutel is bij deze auto verleden tijd. De keyless start zorgt ervoor dat een druk op de knop voldoende is.

Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties. De camera van de verkeersborddetectie herkent verschillende soorten verkeersborden en toont deze op het dashboard. Veel aanrijdingen bestaan uit kop-staartbotsingen. De forward collision warning reduceert dat risico aanzienlijk. Voertuigen of personen buiten uw zicht kunnen gevaar opleveren. De actieve dodehoekdetectie waarschuwt direct. Bij concentratieverlies van de bestuurder geeft vermoeidheidsherkenning automatisch een waarschuwingssignaal. Het Lane-keeping systeem zorgt voor een automatisch constante positie binnen de rijstrook. Afdwalen is uitgesloten.

Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. Heeft u serieus interesse in deze auto? Bel of mail ons dan voor een afspraak.

U bent van harte welkom bij Serva, uw Volvo dealer. Kom langs voor een uitstekende aanbieding. Bel direct voor een afspraak: 033-460 30 00. Alle moeite is genomen om de informatie op internet zo nauwkeurig en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Kilometerstand 7.955 km
Bouwjaar 2023
Kleur blauw
Interieurkleur Zwart
Bekleding Leder
Transmissie Automaat
Brandstof Hybride
Carrosserievorm SUV
Aantal deuren 5
Aantal zitplaatsen 5
APK geldig tot 19 juni 2027
Datum deel 1 19 juni 2023
Bovag garantie 12
Onderhoudsboekje dealer
Kenteken T-175-HP
BTW/Marge BTW

Technisch

Aantal versnellingen 7
Vermogen 262 pk
Aantal cilinders 3
Cilinderinhoud 1477cc
Topsnelheid 180 km/h
Gewicht 1.712 kg
Trekgewicht 1.800 kg
Wielbasis 270 cm
Lengte 444 cm
Breedte 187 cm
Hoogte 163 cm

Opties

Overige
Elektrisch bedienbaar glazen panoramisch schuif-/kanteldak met elektrisch bedienbaar zonnescherm Cruise control adaptief met stop&go en stuurhulp glans exterieur delen Park Assist achter sfeerverlichting Achteropkomend verkeer waarschuwing centrale vergrendeling met afstandsbediening interieur voorverwarming/(koeling) LED mistlampen Connected services Elektrisch bedienbare achterklep met sensorsturing electronic climate control Vervolgbotsing preventie Dab kunstlederen/stof bekleding Apple Carplay/Android Auto Draadloze telefoonlader Oplaadmogelijkheid Bots herkenning systeem hoofdsteunen anti-whiplash geluidsimulator Rijstrooksensor met correctie Volledig digitaal instrumentenpaneel Uitparkeer waarschuwing
Interieur
Voorstoelen verwarmd Keyless start Achterbank in delen neerklapbaar Elektrische ramen voor en achter Sportstuur Elektrisch verstelb. bestuurdersstoel met geheugen Achterbank met armsteun en skiluik Bagagedek Lendesteunen (verstelbaar) Regensensor Boordcomputer Elektrisch verstelbare passagiersstoel Armsteun voor Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk Stuurwiel verwarmd Voorstoelen in hoogte verstelbaar Binnenspiegel automatisch dimmend Comfortstoel(en)
Exterieur
Keyless entry Trekhaak elektrisch uitklapbaar Elektronische remkrachtverdeling Achterruitverwarming Dimlichten automatisch Buitenspiegels elektrisch inklapbaar koplampreiniging LED dagrijverlichting Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar LED achterlichten Metaalkleur Dakrails Grootlichtassistent Buitenspiegel(s) automatisch dimmend LED koplampen Lichtmetalen velgen 5-spaaks 19" Elektrisch glazen panorama-dak Parkeersensor achter Parkeersensor voor
Infotainment
Stuurwiel multifunctioneel Audio installatie premium Radio Navigatiesysteem full map + hard disk Spraakbediening Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth Multimedia-voorbereiding WiFi voorbereiding
Veiligheid
Anti doorSlip Regeling Autonomous Emergency Braking Alarm klasse 1(startblokkering) Airbag(s) knie Airbag(s) hoofd achter Hill hold functie Verkeersbord detectie Airbag(s) hoofd voor Airbag(s) side achter Elektronisch Stabiliteits Programma Anti Blokkeer Systeem Brake Assist System Bandenspanningscontrolesysteem Roll Stability Control bots waarschuwing systeem Airbag bestuurder Airbag passagier Airbag(s) side voor Vermoeidheids herkenning Achteruitrijcamera dodehoekdetectie met correctie
Milieu
Start/stop systeem

Milieu

EnergielabelA
Verbruik (gemiddeld) 2.1 liter per 100km
CO2 uitstoot 50 gram per kilometer

360° foto

Bereken hier uw financieringsvoorstel

12 maanden BOVAG Garantie

12 maanden
Volvo Assistance (Incl. ANWB Pechhulp)

12 maanden
Volvo On Call / Volvo Cars App

14 dagen / 750 km
Omruilgarantie
€0

24 maanden Selekt Garantie

24 maanden
Volvo Premium Assistance (Incl. ANWB Pechhulp)

24 maanden
Volvo On Call / Volvo Cars App

30 dagen / 1500 km
Omruilgarantie
€795

Neem contact op


    Mogen wij u telefonisch benaderen?
    Vul dan hieronder uw telefoonnummer in:

    Je ontvangt automatisch een kopie van deze mail.

    Serva Amersfoort
    Bel ons gerust voor persoonlijk advies
    033 - 460 30 00
    Totaal € 56.995
    € 825 p/m Financial Lease


      Mogen wij u telefonisch benaderen?
      Vul dan hieronder uw telefoonnummer in:

      Totaal € 56.995

      Volvo Car Finance is een merk- en handelsnaam van Santander Consumer Finance S.A. – Branche Nederland, geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten onder vergunningnummer 12048594. Toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Informeer bij uw verkoper naar de voorwaarden en het standaard informatieblad. Volvo Car Finance geeft geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financieel product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie.